Shenzhenturnstile Technologieco., Ltd.

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenElektrische Intrekbare Poort

Roestvrij staal elektrische intrekbare deur

Roestvrij staal elektrische intrekbare deur

  • Stainless steel electric retractable door
  • Stainless steel electric retractable door
  • Stainless steel electric retractable door
 • Stainless steel electric retractable door

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: win Dragon Limited
  Modelnummer: 9999

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Prijs: $200-500
  Verpakking Details: Film die houten delocalisering verpakt
  Levertijd: Dag 10
  Levering vermogen: 8888
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving

  Wat is de elektrische telescopische deur? In feite die, is het een materiaal van de legering van het zinkaluminium met hoge weerstand door de automatische telescopische schakelaar van de deurcontrole, zijn oppervlakte door elektroforeseprocédé wordt gemaakt, heldere kleur, kleurenpermanentie. Dan, structuur van elektrische telescopische deur wat scheiden?
  Een energiebroncomponent van elektrische deurexploitant omvat het roteren van of het drijven van het kleine toestel en een klein toestel en de openings en sluitende cycli in de tegenovergestelde richting aan de elektrische deur. Een toestelsector is ook verstrekte delen, volgens het kleine toestel roteer in tegenovergestelde richting van omwenteling. De elektrische intrekbare sector van het deurtoestel is engageable met de pignon en de toestelaandrijving kan zijn kleine, roterende men aan het kleine toestel komen aan en uit in de richting van roteren. Het thermische beschermingsapparaat om een het systeemvlecht van de hulpcontrole te verstrekken niet is hoge huidige poortslag aan het begin van hoge huidig of aan het eind van de reis. In de aanvankelijke periode, tijd om in een paar millisecondenwaaier, bij de conclusie van de campagne een hoogtepunt te bereiken, is dit keer in de waaier van honderden milliseconden, die het hitteeffect kunnen een bimetaalschakelaar bevorderen zullen veroorzaken. De elektrische deurexploitant heeft niet door mechanisch krachtsaldo kan nodig door twee pushrods in de richting tegenover gevolgen worden overgebracht dan de bestaande wijze van veel grotere kracht, het een component kan aan het kleine toestel worden verbonden en door de pignon worden gedreven, daardoor het met de omwenteling van de pignon heeft. En één van de richting van omwenteling van een schachtlid heeft een eerste eind en een tweede eind. Het eind van het schachtlid en de component van de toestelsector worden aangesloten, kan het tweede eind van het schachtlid muurdeel en de chassis en de verbinding zijn aan het voertuig. Besturingssysteem vanuit verschillende invalshoek van verscheidene verschillende leden in de organisatiemening. Overwegend de elektriciteit, wanneer de motor is begonnen, is al voltage ingeschakeld. Dit zal in voorafgaand aan het begin van beweging in de elektrische deur veroorzaakt een hoge stroom resulteren.
  Vergemakkelijk nu bespreking over elektrische intrekbare deur waaraan het leven van mensen?
  De elektrische intrekbare deur wordt gemaakt van hoogte - de vervaardiging van het kwaliteitsroestvrije staal, mooie verschijning, geschikt gebruik, omdat het gebruiksmodel speldstructuur wordt gemaakt van nylon of plastiek goedkeurt of andere koker niet van de metaalspeld in de schacht in de schede gestoken die is, van nylon of plastiek of andere niet metaalmaterialen met het schokbestendige effect van de lawaaivermindering van schachtkoker wordt gemaakt, dat effectief kan verhinderen. De schachtspeld en een telescopisch trilling en een lawaai van de staaf direct wrijving. De elektrische intrekbare deur mensen het leven heel wat gemak brengt, spelen een veiligheidsrol, verhinderen één of andere hindernis in de bouw om de veiligheid van de poorten te verzekeren, de oppervlakte elektrische telescopische deur van elektroforeseverwerking, met hoge hardheid, effectweerstand, kenmerken deze antivervorming etc….
  De elektrische intrekbare deur kan niet alleen ondernemingseigenschappen verbeteren, collectief beeld verbeteren, het milieu verfraaien, maar ook de veiligheid verbeteren, bij nacht met de vernietiging van om het even welk onmiddellijk aan de politie zal rapporteren, is waardig is van de naam van „veiligheid“

  Contactgegevens
  Shenzhen Turnstile Technology Co., Ltd.
  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten